• ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
  • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
  • ✔ LYNHURTIG LEVERING

Studiejob lager

Studiemedarbejder til vores lager hos 55Nord

Vil du have lager- og logistik erfaring på CV’et? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk? Så er det dig, vi har brug for!

Hos 55Nord tilbyder vi det rigtige udstyr, så vores kunder, der er spejdere, FDFere og andre friluftsinteresserede, kan leve et godt og aktivt udeliv. Vi forhandler rygsække, soveposer, fodtøj, spejderuniformer, telte mm. i en kvalitet, der holder til at blive brugt igen og igen.

Vores inspiration er naturen og de udfordringer og oplevelser, som børn og unge møder på ture og lejre. Vores sortiment spænder derfor bredt, fra det traditionelle spejdergrej til det smarte og moderne friluftsudstyr.

Vi har eksisteret siden 1990 og har udover webshoppen en fysisk butik samt en rullende butik, vi rejser rundt med i hele Danmark.

Om jobbet

Du bliver hurtigt en vigtig del af vores lager team, hvor du både skal plukke og håndtere ordre fra vores webshop. Vores lagersystem er toptrimmet med håndscannere og med stregkoder på lokationer og varer. 

Det er vigtigt at alle pakker der bliver sendt afsted fra vores lager, indeholder præcis det som vores kunder har bestilt - så vi altid levere den bedste service overfor vores kunder. Korrekt ordrehåndtering og hurtig levering.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Plukning af varer 
  • Pakke ordre
  • Optælling af lager
  • Modtagelse af nye- og retur varer

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du kommer til at lærer en masse indenfor lager og logistik. Du kommer til at indgå i et team, der brænder for at vækste 55Nord og vil være med til at gøre en forskel.

Søg stillingen

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater.

Send din ansøgning til: kj@55nord.dk

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK