• ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
 • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
 • ✔ LYNHURTIG LEVERING

Indkøber til outdoorvirksomhed

Er du en dygtig indkøber eller indkøbsassistent med erfaring fra både det strategiske, taktiske og operationelle indkøbsarbejde i en handelsvirksomhed?

Er du samtidig fuld af energi og sult efter at blive en vigtig del af vækstplanerne hos en spændende e-handelsvirksomhed i outdoorbrancen? Så er det måske dig, vi leder efter hos 55Nord i Taulov.

Vi er på en spændende rejse og er i fuld gang med at digitalisere vores forretning og sætte det hold, der skal drive den fremtidige vækst og udvikling af vores forretning. Som indkøber hos 55Nord får du ansvaret for en stor del af værdikæden og da vi er en mindre virksomhed, vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor ikke to dage en ens.

En central rolle
Som indkøber får du et stort ansvar og en betydende rolle i vores butik. Mere konkret indebærer din rolle bl.a. at du:

 • arbejder med sourcing af egenproducerede varer i både Danmark og i udlandet
 • har det overordnede leverandør- og produktansvar for hele vores sortiment
 • leder indkøbsprojekter/-processer
 • placerer pre-orders og løbende suppleringsordrer
 • finder nye leverandører og produkter samt håndterer kontraktforhandlinger
 • udfører dataanalyse og identificerer muligheder for synergi, optimeringer og kostprisbesparelser.
 • arbejder benhårdt for at øge omsætningshastighed og reducere beholdningen af langsomme varer.
 • løbende er på messe- og leverandørbesøg i ind- og udland.
 • samarbejder med marketing og sikrer, at alle produktdata, certifikater mv. er tilgængelige.

Stillingen er placeret i Taulov centralt i Danmark. Har du større afstand til Taulov, vil der være mulighed for hjemmearbejdsplads i et nærmere aftalt omfang.

Er det lige dig, vi leder efter?
Hvis du skal komme i betragtning til stillingen, er det vigtigt, at du kan sige tjek til følgende faglige færdigheder:

 • Du har minimum et par års erfaring med indkøb. 
 • Du har en relevant uddannelse, er 100-meter mester i regneark og en god IT-bruger
 • Du er fejlfri på dansk og mestrer engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale
 • Du er en stærk forhandler med en god kommerciel forståelse.

Som person er du systematisk og struktureret. Du kan dit indkøbshåndværk, og du er analytisk og god til at sætte spørgsmålstegn ved status quo og træffe selvstændige beslutninger. Du har et godt humør, er nysgerrig og har ambitioner om at blive endnu bedre til det fag, som du allerede er rigtig god til.

Vi kan tilbyde
Hos 55Nord bliver du en vigtig del af en mindre virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til beslutning. Du får 15 glade og samarbejdsvillige kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Arbejdspladsen ligger tæt på motorvejen centralt i Danmark og du bliver udstyret med en bærbar pc, mobiltelefon og en internetforbindelse, så du også kan arbejde fra hjemmekontor og ude hos leverandørerne. Du må være fleksibel og indstillet på overarbejde i travle perioder og ved rejseaktiviteter. Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Gør en forskel
55Nord er ejet af de to organisationer KFUM-Spejderne i Danmark og Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, FDF. Vores vigtigste opgave er på bedste vis at understøtte vores ejeres fantastiske arbejde med børn og unge ved at sælge og distribuere gode og gerne bæredygtige kvalitetsprodukter og logovarer. Vi er desuden distributionspartner for flere andre spejderkorps og organisationer med rødder i det folkekirkelige arbejde.

Vi er ca 15 medarbejdere samt en række freelancere og frivillige, der kæmper for at gøre en forskel og gøre de ca 55.000 medlemmer glade og stolte af vores allesammens butik, 55Nord. Vi sælger vores produkter i den fysiske butik i Taulov, i vores rullende butik ”bussen”, i cirkustelte på spejderlejre og i vores webshop, der står for langt den største del af vores omsætning.

Interesseret?
Du kommer til at referere til virksomhedens direktør Jesper Christiansen, som du er velkommen til at kontakte på telefon 2480 6660 eller jc@55nord.dk, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Send din ansøgning og dit CV gerne allerede i dag og senest den 15. april 2022 til jc@55nord.dk. Der afholdes løbende samtaler, og vi afslutter processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK