🚚 Bestil online senest 20/12 for sikker levering inden jul 🎁 Julegaver byttes frem til 24 januar
 • ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
 • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
 • ✔ LYNHURTIG LEVERING

Retur og reklamation

30 dages fuld returret

Hos 55Nord har du 30 dages fuld returret.
Hvis du ønsker at returnere, får du refunderet pengene på det kort, ordren er betalt med.  

Vi behandler al retur indenfor 2-5 hverdage efter modtagelsen. Under udsalgsperioder, Black Friday, jul mv. kan der være længere behandlingstid.

Det er en betingelse, at du kan tilbagelevere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den, og så vidt muligt i original og ubrudt emballage.
På specialfremstillede og kundetilpassede produkter ydes ingen returret. 

Sådan gør du:

 1. Udfyld en returseddel, og vedlæg den i pakken sammen med varen.

 2. Husk at du hæfter for varens stand, til den er modtaget hos os. Sørg derfor for at pakke varerne ekstra godt ind. Alle produkter skal være i original emballage og med mærker, priser og hangtags på varerne. Skotøjsæsker skal returneres sammen med skoene og skotøjsæsken skal være pakket ind i yderligere emballage for beskyttelse. Returlabels må ikke sættes direkte på varens almindelige emballage. 

 3. Indlever din returpakke til os i Taulov eller send den til os med dit foretrukne fragtfirma. Du kan med fordel købe en GLS fragtlabel til kun kr. 39,- via linket her: Køb returlabel. Her skal du bruge den e-mailadresse, som ordren er bestilt med, og ordrenr. fra fakturaen. Vær opmærksom på, at du skal have adgang til en printer, når du køber din returlabel.

 4. Send pakken retur til 55Nord. 

Bemærk! Vi modtager udelukkende pakker der sendes direkte til vores adresse. Pakker sendt pr. efterkrav, til pakkeboks eller lignende afhentes ikke.

55Nord P/S
H. C. Ørsteds Vej 10, Taulov
7000  Fredericia 
ATT: Retur

 

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du lægge en ny ordre på shoppen, da vi på den måde sikrer den nemmeste og hurtigste ekspedition af din nye vare.

Er varen der ønskes ombyttet købt under udsalg/kampagne, og har nu ændret pris, så kan vi ikke tilbyde dig den nye varer til den gamle pris.
Vi giver ikke rabat med tilbagevirkende kraft.  

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Når du handler på 55Nord.dk har du 24 måneders reklamationsret, i henhold til den gældende købelov. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Sådan gør du:

 1. Udfyld reklamationssedlen. Reklamationssedlen vedhæftes en mail, som du sender til kontakt@55nord.dk. Husk også at vedhæfte billede af den fejl, du har registreret på varen.

 2. Når vi har modtaget din mail og set på din sag, fremsendes gratis returlabel, såfremt vi har vurderet, at det er nødvendigt, at vi får varen tilbage til 55Nord. 

 3. Husk at du hæfter for varens stand, til den er modtaget hos os, så sørg for at pakke den forsvarligt ind - også selvom det er en reklamation. Alle produkter skal, hvis muligt, være i original emballage og med mærker, labels og hangtags på varerne. Skotøjsæsker skal returneres sammen med skoene og skotøjsæsken skal være pakket ind i yderligere emballage. Returlabel må aldrig sættes direkte på varens indpakning.

 4. Indlever din reklamationspakke til os i Taulov eller send den til os med den fremsendte returlabel. 

 5. Når din reklamationssag er færdigbehandlet, modtager du penge retur eller ny vare alt efter den konkrete sag.

Bemærk! Vi modtager udelukkende pakker der sendes direkte til vores adresse. Pakker sendt pr. efterkrav, til pakkeboks eller lignende afhentes ikke.

55Nord P/S
H. C. Ørsteds Vej 10, Taulov
7000  Fredericia 
ATT: Reklamation

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK