🚚 Bestil online senest 20/12 for sikker levering inden jul 🎁 Julegaver byttes frem til 24 januar
  • ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
  • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
  • ✔ LYNHURTIG LEVERING

LL22

Information til FDF kredsledere

Her på siden finder du information omkring 55Nords deltagelse på FDF Landslejr 2022 og hvordan kredsledere i FDFs mange kredse kan bruge os i forbindelse med forberedelserne frem mod den store landslejr på Sletten sommer 2022.

55Nord er vores allesammens butik, da den er ejet 50/50 af FDF og KFUM-Spejderne i Danmark. Du kan bruge os til mange ting frem mod landslejren og i det hele taget i det daglige FDF arbejde. Det fine ved det hele er, at du som kredsleder støtter FDF, når du handler i vores butik. Vi er sat i verden for at hjælpe dig og for at hjælpe FDF. Overskuddet i vores butik tilfalder nemlig ejerne og giver mulighed for at lave endnu mere godt børne- og ungdomsarbejde i FDF.

Landslejr FDF

Hvad kan du bruge 55Nord til frem mod landslejren
Du kan bruge 55Nord til meget mere end bestilling af forbundsskjorter. Her er i punktform nogle af de ting, du med fordel kan købe/forudbestille i vores butik frem mod landslejren:

- Bestilling af byggemarkedsartikler til udlevering på lejren
- Bestilling af gas og rafter til udlevering på lejren
- Bestilling af telte, grej og øvrige lejrartikler til levering før lejren
- Bestilling af specialproduktioner med tryk (kreds-beklædning, mærker og lign)
- Køb af officiel Landslejr T-shirts før og under lejren
- Køb af forskellig merchandise og masser af grej i vores store butik på selve landslejren.

Bestillings- og betalingsmuligheder
Alle almindelige småordrer på standardvarer og basissortiment købes på 55nord.dk eller i vores butik i Taulov. Betaling sker med kreditkort eller mobile pay. 

Har man ikke et kreditkort til kredsen, kan det være et stort privat udlæg at skulle foretage, når der skal bestilles telte mv. Derfor tilbyder vi i forbindelse med større ordrer over 3.000 kr inkl. moms, at der kan bestilles med bankoverførsel/fakturabetaling. Vi arbejder pt på en løsning, hvor det bliver muligt at vælge Bankoverførsel/fakturabetaling på bestillinger over 3.000 kr på vores webshop. Foreløbigt er løsningen, at du sender din bestilling til 55nord@55nord.dk. Så modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura til betaling sammen med dine varer. Vi informerer, når det nye setup er klar. 

Køb af byggemarkedsvarer, gas og rafter
Som ved tidligere landslejre, bliver det også denne gang muligt at forudbestille byggemarkedsartikler som træ, gas, rafter mv. via 55Nord til udlevering på lejren. Denne gang kommer alt dette til at foregå via bestilling på 55nord.dk/ll22. 

Den 1. marts 2022 er der seneste tilmeldingsfrist for tilmelding til landslejren 2022. Samme dag åbner vi vores online byggemarked på 55nord.dk/ll22. Det er en butik kun for kredse, hvor man som kredsleder kan bestille alt det, man ønsker udleveret ved ankomst til landslejren. Sidste frist for forudbestilling af disse varer er 1. juni 2022. Herefter vil det ikke længere være muligt at bestille byggemarkedsvarer til udlevering på landslejren, ligesom der heller ikke kan købes ekstra byggemarkedsartikler i 55Nords butik på selve landslejren. 

Pga. Covid-19 er priserne i øjeblikket meget høje på byggemarkedsartikler, hvorfor vi ikke kan oplyse omkring materialepriserne før vi åbner butikken online den 1. marts 2022. Hold øje med hjemmesiden her.

Udlevering af forudbestilte byggemarkedsartikler, gas og rafter sker på selve landslejren. Info omkring udleveringssted og procedurer herfor følger i ugerne op mod landslejren. 

Specialbestillinger
Har du brug for en T-shirt med tryk, specialmærker eller andre ting, der ikke er standardvarer hos 55Nord, så vær ude i god tid. Brug vinteren på at få ideer og inspiration og send din forespørgsel afsted til 55nord@55nord.dk. Vi vil gøre alt for at få lov til at få ordren og hjælpe jer, men det er svært for os at nå, hvis alle bestillinger kommer i april-maj-juni 2022. Som udgangspunkt kan vi skaffe det meste, men det er altid lettere at skaffe det helt rigtige til en god pris, hvis vi har din forespørgsel i god tid. T-shirts med tryk eksempelvis gerne senest 6 uger før ønsket levering.

Bestilling af telte
Pg.a. Covid-19 og mangel/forsinkelse på råvarer ved vi, at der i 2022 vil blive prisstigninger på telte og andet friluftsgrej. Samme sommer er der i Danmark både FDFs landslejr, Spejderne Lejr, DGI Landsstævne og andre store idrætsbegivenheder og festivaler, hvor der skal bruges mange telte. Vi skal nok finde et telt til alle, men vil du være sikker på, at kredsen får præcis det telt med på landslejr, som I drømmer om, så overvej at bestille jeres telte allerede i 2021. Jo tættere vi kommer på sommeren 2022, jo mindre vil udvalget være. 

Send din forespørgsel/forudbestilling til 55nord@55nord.dk. Så kan vi reservere et eller flere telte til dig og sende dig en ordrebekræftelse, så du er sikret det ønskede telt til landslejren. 

Mere information
Har du spørgsmål, forespørgsler eller behov for mere information om vores produkter eller services, så ring eller skriv til os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer, så I får en historisk god landslejr 2022. 

Vi sidder klar på kontakt@55nord.dk og tlf. 70107676 og glæder os til at høre fra jer!

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK