• ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
  • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
  • ✔ LYNHURTIG LEVERING

Engageret og erfaren lagerassistent

Har du erfaring fra lager- og logistikområdet og vil du være med til at gøre 55Nord til en moderne, kundeorienteret e-handelsvirksomhed med en velsmurt lager- og logistikmotor? Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring? Så har vi et spændende job, vi gerne vil tale med dig om!

Vi har travlt, så derfor søger vi til vores lager i Taulov en selvstændig lagerassistent med sans for systematik, orden og effektivitet. Du skal kunne lide at arbejde både i teams og selvstændigt under ansvar og have lyst til at arbejde med forskudte arbejdstider, hvor alle ordrer hverdage inden 18.30 skal kunne afsendes samme dag.

Vi er en virksomhed ejet af FDF og KFUM-Spejderne i Danmark. Dagligt sælger, plukker, pakker og leverer vi varer til friluftsfolk, FDF-aktiviteter og spejderarbejde. Vi er også logistikpartner for andre virksomheder, så lager og logistikopgaver er en kerneaktivitet i vores forretning.

Om jobbet

Du får en vigtig rolle på vores lager, hvor vi hver dag gør alt, hvad vi kan for at holde en høj servicegrad og få alle ordrer pakket korrekt og afsted til tiden.

Du bliver en del af vores eftermiddagshold og dine arbejdsområder vil være mange og forskelligartede. Du skal blandt andet tage godt imod fragtmænd og varemodtage, kvalitetssikre og afstemme de leverede varer med indkøbsordrerne.

En stor del af dit arbejde er pluk og pak af kundernes ordrer via håndterminal samt opfyld af varer fra højlager til pluklager. I løbet af dagen vil du desuden skulle ekspedere afhentningskunderne og så er du til hverdag lukkeansvarlig for lageret. Når der er travlt med med lejre, messeaktiviteter mv. tager du også del i dette arbejde.

Du vil ligeledes have medansvaret for vores gruppe af ungarbejdere, som hjælper til på vores lager.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med udgangspunkt i mandag-fredag fra kl. 12:00 – 20:00.

Vi forventer af dig:

Du er en frisk, mødestabil og positiv medarbejder, der kan arbejde både i et team og selvstændigt. Du kan holde overblikket i travl hverdag og så er du struktureret og har styr på dine ting.

Du har gode dansk- og også gerne engelskkundskaber. Du har truckcertifikat og gode IT-kompetencer og meget gerne kendskab eller erfaring fra arbejde med ERP- og WMS-systemer samt digitalisering af et lager (dog ikke et krav)

Hvad tilbyder vi

Hos 55Nord får du et selvstændigt og alsidigt job med god, overenskomstmæssig løn med diverse tillæg, samt en god pensionsordning med sundhedsforsikring.

Du får en meningsfuld hverdag i en virksomhed der tager et socialt ansvar, har sunde værdier og understøtter godt ungearbejde.

Du bliver en vigtig del af en forandringsskabende organisation, der har fokus på udnyttelse af teknologi og digital omstilling.

Du får som bonus ca. 15 gode og sjove kollegaer, der brænder for at give kunderne en god oplevelse og som glæder sig til at få en ny kollega.

Søg stillingen

Du må meget gerne sende dig ansøgning hurtigst muligt, da vi har travlt og brug for din hjælp. Men vi venter gerne på den rette og tager først stillingsopslaget ned, når stillingen er besat. OBS: Der blive indkaldt til samtaler i uge 33.

Dine eventuelle spørgsmål og ansøgning skal du sende til Lagerchef Karsten Jensen på kj@55nord.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK