🚚 Bestil online senest 20/12 for sikker levering inden jul 🎁 Julegaver byttes frem til 24 januar
  • ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
  • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
  • ✔ LYNHURTIG LEVERING
Imprægnering med Fjällräven Greenland Wax

Imprægnering med Fjällräven Greenland Wax

Fjällräven har deres helt egen, meget effektive, imprægnering. Det er en blok voks, som arbejdes ind i stoffet, som derfor bliver mere vandafvisende. Se hvordan du gør med denne guide!

Når du så har valgt det helt rigtige produkt til dit behov, kan det være en fordel at give det en gang imprægnering. Fjällräven har udviklet en særlig form for imprægnering til deres G-1000 stoftyper, som de kalder Greenland Wax. Imprægneringen forøger vandtætheden i stoffet, og du kan dermed få et produkt, som godt kan holde en byge ude. Imprægneringen kommer som en blok, hvor man skal stryge produktet på stoffet. Det betyder at Greenland Wax er mere miljøvenligt end meget andet imprægnering.

Fremgangsmåde til imprægnering med Greenland Wax:

  1. Stryg blokken med Greenland Wax langs stoffet i lange, jævne bevægelser. På den måde får du nemmere et tyndt og jævnt lag over hele buksen.
  2. Smelt voksen ved hjælp af et strygejern (indstillet på lav/medium varme, uden damp), husk at rengøre strygejernet efter brug. Du kan også bruge en hårtørrer. Greenland Wax smelter mellem 55ᵒC til 60ᵒ
  3. På udsatte steder kan det være en fordel at gentage procesessen, da det øger vandtætheden. Under brug og i vask vil imprægneringen også slides af lidt efter lidt, og dit udstyr kan have brug for en ekstra gang ind i mellem.

Hvis du ønsker at beholde imprægneringen i tøjet, skal du sørge for at vaske tøjet ved mindre end 40ᵒC, da det er nok til at vaske imprægneringen ud af tøjet igen.

Skrevet af

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK