🚚 Bestil online senest 20/12 for sikker levering inden jul 🎁 Julegaver byttes frem til 24 januar
 • ✔ FRI FRAGT OVER 599,- i DK
 • ✔ 30 DAGES FULD RETURRET
 • ✔ LYNHURTIG LEVERING
Alternativ ferie i coronaland

Alternativ ferie i coronaland

Forslag til vinter- , efterårs- eller sommerferie i den danske natur.

Lækre palmestrande, skiferie i Østrig og storbyferie i Paris er der stadig lange udsigter til. Til trods for, at du bliver nødt til at lade dit pas blive liggende i skuffen lidt endnu, er der masser af andre muligheder for at holde en hyggelig, spændende og uforglemmelig ferie i det danske. 

Danmark har, som de fleste af os nok ved, en rigtig flot natur, hvor man mange steder har mulighed for at ligge i telt, shelter eller sove i hængekøje. Hvis du tænker, at dette kunne være noget for dig, vil vi foreslå, at du downloader appen der hedder ‘Shelter’. 

Shelter-appens ikon

Shelter-appens ikon


Inde på appen shelter, har du mulighed for at finde en shelter- eller teltplads. For at denne plads matcher dine kriterier, har du mulighed for at bruge en række filtre og søgefunktioner. Først og fremmest kan du indstille din radius, så du får de shelters, der ligger tæt på dig. Derudover kan du trykke på ikonerne: kan bookes, bålpladser, drikkevand, toilet, badefaciliteter, kanotilgang, barnevognsegnet, kørestolsegnet, hund i snor tilladt og adgang for heste.

Det er altså muligt at benytte en lang række af forskellige filtre, så du på bedste vis, kan finde en shelter der passer til dit behov. Nogle af de ting jeg oftest selv krydser af, og sætter stor pris på, at der er: er bålplads, drikkevand og toilet. Oftest er der også billeder samt en beskrivelse af shelterpladsen inde på appen, så du kan få en fornemmelse af omgivelserne. Derudover kan du også søge efter specifikke områder. Det kan f.eks. være, at du ønsker at holde vinterferie på Samsø, og ved at søge på Samsø, kommer bl.a. teltpladsen Onsbjerg og Samsø shelters frem. Der er dermed mange muligheder for at finde en god telt- eller sheltersplads, hvor man kan holde ferie med enten venner eller familie. 

Hvis du samtidig ønsker fede naturoplevelser på din næste ferie, er det oplagt, at besøge nogle af vores moser, nationalparker eller vandreklitter. Her kommer min top 10, over flotte naturatraktioner i Danmark, som jeg mener, er værd at se:

 1. Lille Vildmose (Storvorde). Her kan du være heldig at se en elg!
 2. Grenen (Skagen). Se Skagerrak og Kattegat mødes. Måske du også ser de søde sæler. 
 3. Råbjerg Mile (Skagen). Oplev Danmarks største vandreklit.
 4. Møns klint (Borre). En unik natur, som alle friluftsentusiaster vil elske. 
 5. Rubjerg knude (Hjørring). Se det imponerende fyr, som står helt ude på kanten af Rubjerg Knude vandreklit. 
 6. Svanninge bakker (Faaborg). Bedre kendt som de fynske alper. 
 7. Nationalpark vadehavet (Rømø). Se og oplev det fantastiske vadehav. 
 8. Store økssø (Rebild). Gå en tur om søen, og slut evt. af med en dukkert. 
 9. Dyrehaven (Klampenborg). Nyd en rask gåtur i dyrehaven, og se de vilde hjorte. 
 10. Døndalen (Gudhjem). Oplev Danmarks største vandfald!
Ha' en god ferie i det danske!

Ha' en god ferie i det danske!

Skrevet af

Din kurv(0)
Subtotal 0,00 DKK