55ºNORDs webshop er opdelt i 5 afdelinger. Vælg først hvilken afdeling du vil handle i og følg der efter menuen i venstre side. Har du brug for måleskemaer, vejledninger, betingelser m.m. kan disse ligeledes findes i menu til venstre.

  

KFUM-Spejderne

Der arbejdes fortsat hårdt på at få den nye uniform gjort klar til salg. Desværre kender vi fortsat ikke leveringsdatoen.
Fortsatte udfordringer I produktionslinien betyder, at vi endnu ikke ved præcist hvornår, den længe ventede nye uniform er klar til salg. Når den endelige uniform er godkendt af uniformgruppen, vil der være en produktionstid på cirka fire måneder, hvorefter uniformen kan komme på lager hos 55°NORD og sættes til salg.  ”Det er en rigtig ærgerlig situation, at man nu ikke længere kan købe en uniform, men jeg håber på fortsat tålmodighed og at alle ved, at der fra alle sider bliver arbejdet meget hårdt for at få uniformerne hjem”, siger Thomas Kirkeskov. Så snart vi har en sikker leveringsdato på plads, bliver det kommunikeret ud via KFUM-Spejdernes kommunikationskanaler samt på 55°NORDs hjemmeside.
12 produkter ialt Side 1 af 1